OVER ONS

Service bieden is onze kracht en uw woning uit handen geven is een kwestie van vertrouwen

 

Hola,  

Wij geert(56 jaar) en mieke(48 jaar) Meert– De vlieger, hebben jaren geleden ons leven in België achter ons gelaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We zijn zo n 15 jaar geleden dan gestart met een Chambres d Hotes in Zuid-Frankrijk (le savoir vivre) wat een gigantisch leuke uitdaging was.

Maar sinds kort waren we op zoek naar een nieuwe plaats en iets om onze horizonten te verruimen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We hebben de Côte d’ Azur nu omgeruild en hebben een stulpje gekocht aan de Costa del sol in Mijas Riviera.

Hebben besloten om onze jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector als B&B uitbaters te gebruiken voor andere activiteiten waar we toch nog steeds gasten hunnen ontvangen en verwennen zonder ze als gast in ons eigen huis te hebben.

Daarom hebben we gekozen om een bedrijfje te begingen als huisbeheerder en gasten host voor u vakantie woning

Wij zullen ervoor zorgen dat u zicht geen zorgen hoeft te maken over uw woning, indien u niet aanwezig bent , we zetten alles dan ook klaar tegen u aankomst zodat u vanaf het eerste ogenblik gewoon van u 2de woning kan genieten.

Bij ons bent u geen nummer, maar een klant die wij bieden wat wij beloven is kwaliteit en betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en u kan ons benaderen in uw eigen moedertaal.

Onze service bestaat uit sleutelbeheerwoningbeheer en schoonmaak.

Ons werkgebied zal is Marbella, Nueva Andalucia, San Pedro ,Benahavis, tot Estepona, Mijas, Fuengirola,Torreblanca,Benalmadena,torremolinos. 

 

Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u meer over ons weten, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Telefoon+34601987312